HÖSTEN NÄRMAR SIG MED STORMFART

Patrik Kittel blev Svensk Mästare igen för 8:e året i rad, Ulla Håkansson tävlar fortfarande på hög nivå fyller 84 år i höst det är verkligen imponerande. Hela sommaren har vi tränat på trots att jag blev väldigt dålig av min första dos, depression, tappade helt ork och kondition, det har varit fruktansvärt, då jag normalt har god fysik nu har jag tränat upp mig så pass att jag inte blir andfådd för det minsta lilla ansträngning. Träningen flyter vidare med att befästa byten i vart 3:e och vart 4:e språng samt att vi har testa byten ner till vartannat, duktig häst. Jag själv fick i uppgift på Yogan för Mariana massor av övningar som är bra för bytesträning (bål, höfter och midja) jag blir starkare i kroppen vart eftersom känns underbart <3 <3 <3. Vi får se hur det fungerar på min träning idag 🙂 Piruetter och slutor i både trav och galopp tränar vi också vidare på. Vår förhoppning är en tävlingsstart i höst bara vi håller oss friska båda två så ska det lösa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *