TRÄNINGEN GÅR VIDARE

När jag är duktig får jag en extra morot

Högsommar och värme på både gott och ont. Igår drog oväder in med åska, kändes lite otryggt att rida när blixten slår ner nära inpå. Så jag lyckades med mitt livs kortaste ridpass 8 minuter 😀 Idag har vi lyckats mycket bättre blev en morgontur i molnigt väder helt perfekt, vi tränar vidare för att kunna göra vårt kval i 2* Msv: B1 och tävla vidare i de övriga 2* Msv: B klasserna, håll tummarna för oss. 🙏 Trots varmt väder så känns Tissot så fräsch och fin. Jag har för vana att alltid skritta fram och värma upp i skogen, idag var herrn helt förskräckt när prästkragarna har lyckats växa upp för mycket, ni måste förstå att för höga prästkragar är förenat med livsfara hälsar Tissot. Ja det är alla dessa spöken som ställer till det på tävlingarna. Med mer rutin ska de säkert lösa sig även med prästkragarna. 😅

Finns det inga fler morötter? Men men jag äter gräs hela dagarna och det är mums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *