God fortsättning på 2024

Nytt år nya utmaningar vi tränar på för fullt i vinterkylan, det har säkert inte undgått någon att hela Sverige badar i snö och kyla men om några veckor går vi mot vår och sommar jag längtar verkligen. Jag har ett spännande år att se fram mot. Tissot och jag går mer och mer till klarhet min lilla bebishäst. Jag är som barnet som väntar på tomten då ett PIVO Equestrian paket är på väg, då blir det möjligt att att lägga upp filmer på vår träning till vardags. Min tränare Mariana Junttila och jag har lagt upp en plan med både träning och ryttaryoga så nu är jag i en fokuserad träning med både kropp, själ och andning med Tissot.

Trotsar vinter och kyla i -23 grader Tissot är ingen häst som vill vila. Blev ett kortare pass 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *