Säsongens andra tävling på Timrå Hästsportsförening.

Det blåste verkligen hårt under hela helgens tävlingar på Timrå Hästsportsförening, men söndagens start var vinden så hård att det knappt gick att andas som tur var bekom det inte Tissot, han var mer upptagen över hästarna som gick i hagen bredvid tävlingsbanan. Lördagens start blev sent på eftermiddagen då var det också starka vindar men inga hästar i några hagar nära tävlingsbanan, så resultatet blev bättre på lördagen än söndagen. Vi har några procentenheter att komma upp till innan vi har lyckats med vårt kval. Men är så otroligt nöjd över Tissot som skötte sig så exemplariskt under hela helgen, jag bara älskar min bedårande och personliga häst. På plats fanns fotograf Victoria Mickelsson som lyckades ta så vackra foton i stormen. Nu tränar vi vidare mot målet att klara våra 64% i MSV B:1.

Önskar ni en mjuk och fin häst så kan jag varmt rekommendera Bemer Horse Set till mig själv använder jag Bemer Pro Set som lindrar min tinnitus och samtidigt håller min kropp mjuk och smidig är en fördel även som ryttare, även om jag tränar yoga så är det alltid bra att underhålla både mig själv och hästen Bemer Horse Set på bästa tänkbara sätt. Mer energi och bättre livskvalité för oss båda. PS: kontaktuppgifter hittar ni längst upp till vänster på Bemer hemsidan.

Bemer Horse Set
BEMER PRO SET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *