Spännande saker på G

Hej alla där ute! Idag är det Black Friday jag väntar med min Black Friday jag kommer att erbjuda en annan spännande nyhet under december som är årets härliga jul-månad. Håll utkik. Den här veckan har vi fortsatt tränat med Marianas Häst och Helhet, och det är precis vad är som det är skrivet. Stenhård träning med ryttaryoga, som sedan också ska omvandlas på hästryggen, ja ni förstår att det ligger många många timmar bakom träningen. Det ger verkligen resultat och är så roligt. Tissot är verkligen en gentleman som man inte kan fuska med, och gör jag rätt så blir det rätt. I går kväll åkte jag upp och kvälls fodrade alla hästar. Där möts jag av ett starkt gnägg från fina hästen, tänk vad det värmer ens hjärta. Kom ihåg att hålla ögonen öppna den närmaste tiden för nu är det spännande saker på G. Min Prins fick under veckan en så kallad Coronafrisering av sin mamma och före detta frisör, det blev extra kort man och pannlugg. Förhoppningsvis kan vi starta en tävling till våren. Jag är säker på att ni också längtar tills allt är normalt igen och corona är ett minne blott. Men inget ont för något gott med sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *