NÄR HÄSTEN FÖRSÖKER MED TRICKS ATT FÅ AV EN…

Igår red jag ut på en tur i skogen efter att hästen vilat i dagarna 3 på grund av att jag har blivit 60-års firad hemma i Östersund. Där blev det ett trickförsök med bocksprång, skjuta rygg och kasta sig åt sidan. Men tack och lov så tränar jag Yoga för att hålla min kropp mjuk och smidig, när man är i min ålder så behövs det verkligen. Att träna Yoga/ryttarträning ca 20-30 minuter per dag ger så otroligt mycket, inte enbart med bevara kroppen mjuk och smidig utan ger även resultat i min ridning, ett mycket bra fungerande koncept för mig. Vill ni veta mer? kan ni läsa lite på min tränares blogg: http://marianashastohelhet.bloggo.nu/Knaslutens-vara-eller-icke-vara/ Vi avslutade passet en stund i paddocken, en arbetsvillig häst med mycket energi, vilket behövs för de högre klasserna i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *